Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен проект на апартамент -Близнаци в Залцбург

Интериорен дизайн на два апартамента близнаци за отдаване под наем в ски курорт до Залцбург.
Ще разгледаме два проекта за вътрешен дизайн с еднакво функционално и няколко цветови. Функционалното разпределение включва интериор на дневна с трапезария и кухня, преходна спалня и баня с тоалетна.
Интериорния дизайн на първия апартамент е решен в свежи цветове.
Стилен контраст на сивото, текстурите на светъл дъб и калаката и много функционалност превръщат интериора на този апартамент в приятно място за отдих и почивка.
Интериорния дизайн на дневната оформихме с зона за отдих с функционален дизайн на стена с камина и телевизор, кът с диван с лежанка и маса. По средата на стаята проектирахме зона за трапезарията, в дясно от врата зона за кухня.
В кухнята проектирахме модерен и функционален интериорен дизайн. Правилното функционалното разпределение тук беше п-образен дизайн с бар-плот .
От зоната на мекия кът с тв стена се влиза в спалнята. В интериора на спалнята виждаме красив акцент на дърво зад леглото, ефективен и функционален дизайн на стена с телевизор ,огледало и тоалетка, вграден гардероб.
Разгледай интериорния дизайн на втория апартамент.

Локация:

Австрия, Залцбург

Година:

2016

Проект:

Студио за интериорен дизайн Neda Style

Category:

Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти

Tags:

интериор на малки апартаменти, интериорен дизайн, интериорендизайн на апартамент, функционален дизайн