Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на мезонет- Няколко нюанса сиво

Представя ме Ви проект за интериорен дизайн на апартамент мезонет 80 кв.м. в гр. София.
Интериорен проект в модерна и изчистена линия в стил минимализъм, решен в няколко нюанса сиво и незаменимата комбинация от дърво и гранит.
Функционалното разпределение на първото ниво включва в себе си интериорен дизайн на дневен тракт с кухня и трапезария, гардеробна с антре и баня с тоалетна. Функционалното разпределение на ниво е интериор на спалня с баня и тоалетна.
Интериорния дизайн на кухнята и трапезарията оформиха концепцията на цялостния интериорен дизайн. В тази зона създадохме функционален дизайн в стилна комбинация на цветове и материали.

Интериорният дизайн на този апартамент изискваше някои основни промени във функционалното разпределение. Старото място за кухня затворихме със стена и превърнахме в гардеробна с вход от коридора. На стената оформихме декоративна ниша и поставихме диван с лежанка пред нея. Завършихме интериора на дневна с красиви маси за кафе, кръгъл килим и декоративно осветление.

Креативен дизайн на стената с телевизора проектирахме под стълбите за второто ниво на мезонета. Отсреща оформихме зоната с мекия кът . Облицовки от боядисан декоративен камък и дърво предават допълнителен акцент и създават неповторимо усещане в стиловата визия на интериорния дизайн. Стената към въздуха над стълбищното пространство, решихме в тъмен графит, който създаде силен контраст със стените от декоративен камък.

Функционалното разпределение на второ ниво включва в себе си интериорния дизайн на спалня, детска и баня с тоалетна. И тук се наложиха промени във функционалното разпределение, усвоихме част от 40 кв.м. тераса , в полза на спалнята.

Локация:

София

Година:

2014

Проект:

Студио за интериорен дизайн Neda Style

Category:

Дизайн на мебели, Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти

Tags:

интериорен дизайн, интериорен дизайн на мезонет, креативен дизайн, функционален дизайн