Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

80 кв.м. Стил и Красота интериорен дизайн на апартамент

80 кв.м. Стил и Красота Интериорен дизайн на апартамент
Стилен и функционален интериорен дизайн на четиристаен апартамент в гр. София. Проектиран да отговаря на съвременни тенденции за дизайн. Преустроихме интериора на жилището като приобщихме тесния и ненужен коридор в част от дневната и постигнахме функционално разпределение с просторна дневна с трапезария, отделна кухня , спалня с гардеробна, детска стая, две бани и антре с вградено място пералня и сушилня.
В интериорния дизайн на дневната усвоихме осем метрова стена в стилна изчистена мебелна конфигурация с много шкафове за съхранение и отворено част като акцент с място за телевизор.
Дизайна на мебелите за тв-стената се развива плавно към зоната на антрето с място за сядане и гардероб за дрехи от едната страна и място за съхранение към трапезарията от другата страна .
Срещу стената на телевизора проектирахме красив мек кът от диван с лежанка и трапезария.
Всички стени от стария коридор са решени в красива ламперия в дървесен декор съчетана с модерен дискретен дизайн на тапетни интериорни врати.
В ниша до вратата на кухнята проектирахме скрита зона с чупещи врати за пералня и сушилня и място за съхранение. За входа на кухнята избрахме стилни плъзгащи врати
Интериорен дизайн на малка кухня е предизвикателство за всеки дизайнер.
Разполагахме с много ограничени размери , а клиентите ни изискаха да има и място за сядане. За всеки интериорен дизайнер най-голяма мотивация в работа са доволните клиенти.
Дизайна на кухнята избрахме п-образна форма като усвоихме до горе двете противоположни стени в шкафове и ги обединихме с допълнителен плот с място за сядане . От една страна на кухнята вградихме хладилник и миялна машина, шкаф за мивка и шкаф за съхранение. Горните шкафове решихме в два реда, дизайна се повтори и от дясната страна, но със шкаф колона за вграждане на фурни. Елегантните етажерки и стилното осветление предадоха допълнително въздействие в стилистиката на този функционален интериорния дизайн на кухня.
Ключовата дума на този интериорен проект е стил и красота облечена в много функционалност и умело съчетание на материали. Постигнахме интериорен дизайн впечатляващ с изящната си визия. Една модерна комбинация на цветове и текстури на материалите създаващи усещане за комфорт и стил.

Проект

Интериорен дизайн на апартамент

Локация

София

Интериорен дизайнер

Н.Банова

Category:

Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти

Tags:

дизайн на малка куня, интериорен дизайн, интериорендизайн на апартамент, модерен дизайн, проект кухня