Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Сладката Нана -интериорен дизайн на малка детска стая

Сладката Нана -интериорен дизайн на малка детска стая

Интериорен проект- Сладката Нана представлява дизайн за малка дeтска стая за едно прекрасно момиченце. Сладката Нана е дъщерята на наши клиенти, чиито интериорен дизайн на апартамент реализирахме преди десет години. Задачата тук беше да превърнем интериора на старата стая за гости в детска стая.
Създадохме интериорен дизайн с много функционална и сладка визия подходяща за момиче от 4 до 14 години.
Новият интериорен дизайн на детска стая трябваше да отговаря на следните изисквания за функционалност: да има много място за съхранение, опция за второ легло, стена с телевизор и място за бюро.
В зоната за сън проектирахме функционален дизайн с мебелна конфигурация от гардероби, ракла с надстройка от горни шкафове и гръб с етажерки, като водещата концепция за визията на мебелите беше да оформим своеобразна форма на къщичка. Дизайна на леглото избрахме да е тапицирано с опция за изтегляне на втори матрак за сън. Направихме и втори вариант за дизайна на мебелите за детска стая без ракла и опция за втори матрак, но с още едно крило за гардероб.
Представихме и няколко варианта за дизайн на мебели в зоната за игра телевизор и бюро.

 

Category:

Варна, Дизайн на мебели, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн на детска стая

Tags:

детска стая мебели, дизайн на детска стая, проект на малка детска стая