Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на малък ергенски апартамент-Бояна

Интериорен дизайн на малък ергенски апартамент-Бояна

Представяме Ви един проект интериорен дизайн на ергенски  апартамент  45 кв.м. в гр. София -жк. Бояна.

Апартаментът представлява усвояване на подпокривно пространство и поради  своята доста нестандартна архитектура и малка квадратура изискваше намесата на  професионален интериорен дизайнер .

Създадохме  стилна и функционална дневна с кухня и  трапезария в едва  18 кв.м.. Интериорния дизайн на дневната и кухнята решихме в модерните тъмни тонове, в съчетание с бяло , дървесни топли текстури , имитация на персийски мрамор в декоративна мазилка, технически камък и гранитогрес . В зоната за мекия кът  разположихме компактен ъглов модулен диван с холни масички в кръгла форма , зад него акцентирахме с по-тъмни текстури с красива дизайнерска мазилка имитираща  флашата на персийски камък и вградено осветление. Декоративните елементи решихме в любимото ни зелено, което  предаде професионален завършък в интериорния дизайн на тази зона.

Нишата срещу зоната на мекия кът усвоихме с красиви дизайнерски  шкафове за телевизор. Създадохме една стилна и същевременно практична и удобна модулна конфигурация от затворени и отворени шкафове  и етажерки с място за декоративна камина.

Интериорния проект на кухнята впечатлява не само със своята изтънчена визия и модерен дизайн, но с много функционалност. Тук трябваше да вградим котле за газ, хладилник, миялна, фурни , и вертикален щранг.  Дизайн на кухнята е решен с високи колони шкафове и втори ред надстройка горни шкафове в една дълбочина.

Липсата на място за още работен плот в кухнята  и зона за трапезария решихме с избора на практичен и модерен дизайн на  бар-плот две в едно, съчетан с по-нисък плот-маса за хранене.

Интериорния дизайн на двете спални решихме в по-светли неутрални тонове с акценти на дърво и зелено .

Интериорния дизайн на двете спални решихме в по-светли неутрални тонове с акценти на дърво и зелено . Проектирахме ги така, че да има повече място за гардероби  и в същото време успяхме да намерим място и за тоалетка и за кабинет.

Category:

Апартамент, Дизайн, Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти

Tags:

интериор на малки апартаменти, интериорен дизайн, функционален дизайн