Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на къща-Уют в модерни нюанси

Интериорен дизайн на къща-Уют в модерни нюанси

Уют в модерни нюанси е интериорен дизайн на едноетажна градска жилищна къща на две нива, с обща площ 150 кв.м.
Функционалното разпределение на интериорния проект включва първо ниво-интериорен дизайн на дневна с трапезария и кухня с два входа от веранда и от антре с перално към гаража и второ ниво- две детски стаи, спалня за родители с гардеробна, обща голяма баня, допълнителна тоалетна, спалня за гости с втора баня.
Интериорния дизайн на дневната съчетава уютна зона със стилен дизайн на стена с камина и телевизор, а срещу нея разположена зоната на мекия кът с функционален дизайнерски диван. Стената към верандата е решена изцяло отварящ се светъл отвор-дограма с врати хармоника.
Както за всеки интериорен дизайн на наш клиент и тук създадохме няколко дизайна за стената с камина, за подовите настилки и дизайна на таваните. Създадохме и няколко цветови варианти за интериорния дизайн на дневната.
Интериорния проект на кухнята с трапезария впечатлява със своята модерна и изчистена визия. Тук единствения вариант, за да постигнем максимална функционалност беше проект на кухня в г-образна ъглова форма, с две нива на горни шкафове свързващи висока колона шкаф с градени фурни от едната страна и хладилника от другата страна. Текстурите на материалите и цветовете са умело съчетани, повтарянето им в различните зони създава усещане за пространство и завършеност в концепцията на дизайна.
Интериорния дизайн на спалнята, включва функционално разпределение от тапицирана спалня с нощни шкафове, гардеробна, срещу спалнята обособихме малък плот със шкафове тоалетка, огледало и телевизор.

Category:

Интериорен дизайн, Интериорен дизайн на къщи