Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на апартамент-Сатори

Интериорен дизайн на апартамент-Сатори

Интериорен проект на апартамент 90 кв.м. в комплекс Модера гр.София.

Проектът представлява част от няколко интериорни дизайна на апартаменти в комплекса. Както в повечето наши проекти и тук направихме интериорния проект на кухнята и дневната в няколко цветови варианта. В отделен проект от този комплекс  ще пуснем  и още един вариант на функционално  разпределение в интериора на дневната.

Разпределението  в интериора на дневната претърпя леки вътрешно архитектурни промени. Променихме мястото и размера на светлия отвор за входа  към дневната. Избрахме той да е решен с стъклени плъзгащи врати. По този начин постигнахме повече  място за дизайна на кухнята и повече светлина в коридора.

Функционалното разпределение на кухнята  е проектирано да  гарантира удобство за своите обитатели, а дизайнът впечатлява със своята изтънчена и модерна визия.  Цветовата визия, текстурите и формите са съобразени с последните тенденции в интериорния дизайн.

Category:

Апартамент, Дизайн на мебели, Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти