Интериорен дизайн by Neda Style
Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на дневна В нюанси на Марсала

Интериорен дизайн на дневна В нюанси на Марсала

Представям Ви  един проект представляващ интериорен дизайн на дневна в къща.

Дизайн в няколко нюанса на марсала, изчистени форми, скулптури, картини и умело подбрани декоративни акценти срещат изкуството с интериора.

Професионално функционално зониране предава усещане за комфорт. Формите са умело подчинени на функционалност без да изгубят визията за търсения стил.

Интериорния дизайн на дневната включва в себе си зона с мек кът, трапезария и кухня. За къта с мека мебел е избран стилен дизайнерски диван с лежанка, удобно кресло и масички. Допълнителни декоративни елементи и осветление предават завършеност в интериора на тази зона. Срещу дивана е разложена стена с телевизор, конзолни шкафове и красива отворена етажерка. Използвана е декоративна ламперия, като основен акцент в интериорния дизайн на дневната и трапезарията.В зоната за мекия кът разположихме ъглов дизайнерски диван с масичка за кафе и кресло. Интериорен дизайн на дневната е изпълнен  с удобство, комфорт и умело подбрани декоративни акценти.

В интериора на трапезарията поставихме голяма маса със осем стола, конструктивните колони и греди превърнахме в красив винтидж акцент, предаващ завършеност в дизайна на тази зона.

Интериорен дизайн на трапезария: Модерни и изчистени форми в няколко нюанса на марсала, дизайнерска маса, столове от Minotti, изтънчени декоративни акценти, оформят този прекрасен интериорен дизайн.

Интериорния дизайн на кухнята впечатлява със своята функционалност. За повече комфорт на бар-плота поставихме зоната за миене .

Локация:

Варна

Година:

2014

Проект:

Студио за дизайн Neda Style

Category:

Варна, Дизайн на мебели, Интериорен дизайн на къщи

Tags:

интериорен дизайн, къща, функционален дизайн