Интериорен дизайн by Neda Style
Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на апартамент Стилна Функционалност

Интериорен дизайн на апартамент Стилна Функционалност

Представяме Ви интериорен проект Стилна Функционалност с водеща концепция постигането на Функционалност в интериора на малкото разчупено пространство.

Проектът представя интериорен дизайн-реставрация на мезонет 60 кв.м в град Варна.

Акценти на дърво, винтидж тухли, бял гланц, умело проектирани дизайнерски мебели и обзавеждане в изчистени форми, преобразяват облика на стария апартамент под покрива, в комфортен интериор изпълнен с функционален дизайн и стилна визия.

В зоната под стълбищната клетка проектирахме шкафове за съхранение в бял мдф гланц аранжирани с красиви отворени пространства с текстурата дърво и скрито осветление. Отпред разположихме дизайнерки диван с лежанка проектиран по индивидуална поръчка. Използването на два цвята за дамаската на дивана създаде илюзия за пространство, акцентирайки само върху обема на лежанка. Зад дивана оставихме допълнителни шкафове за съхранение и плот с контакти.

Постигнахме функционалност и желания интериорен дизайн на едва 15-те квадратни метра за тази зона.

 

Дадохме нов живот на стълбищното пространство, сменихме остарелия метален парапет със стъклен за една по-модерна и изчистена визия. Използвахме функционално пространството под стъпалата. За стената на стълбищната клетка избрахме декоративни бели тухли. Добавихме стенно и таванно осветление и резултата е един нов апартамент с модерен и комфортен интериорен дизайн. Проектираното на интериорния дизайн в зоната срещу мекия кът беше едно истинско предизвикателство.

Тук трябваше да разположим тв стена за 60 инчов телевизор/по изискване на нашите клиенти, както и да разширим зоната на кухнята, като намерим място за хладилник и миялна машина. Стария хладилник беше свободно стоящ под скос, до врата за терасата, със страница към обхода, непосредствено до зоната с мекия кът. Имаше крайно неподходящо място, както стилово, така и функционално. Създадохме дизайн на модулна мулти-функционална конфигурация от шкафове-колони и чекмеджета, където вградихме кухненските ел.уреди/ хладилник отляво и миялна машина в дясно /между тях отворихме ниша за вграждане 60 инчов телевизор под нея шкафове-чекмеджета, над миялната поставихме висок шкаф за съхранение и един ред горни шкафове. В кухнята работихме върху два варианта на проекта за интериорен дизайн, с две различни функционални разпределения, вариант с удължаване на работния плот с допълнителен бар плот, с декоративна камина монтирана на лицевата страница и вариант без плот. Резултата от интериорния дизайн на кухнята може да видите на снимките преди и след проекта.
Резултата от добре проектирания интериорен дизайн можем да видим в снимките от преди и след и статията за този проект в нашия блог.

ГОДИНА:

2017

ПРОЕКТ:

NEDA STYLE

ЛОКАЦИЯ:

Варна

Category:

Lofts, Апартамент, Варна, Дизайн, Интериор, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн на къщи

Tags:

интериор на малки апартаменти, интериорен дизайн, интериорен дизайн на мезонет, креативен дизайн