Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на апартамент-60 кв.м приказка в модерна линия

Съвременната вътрешна архитектура все повече използва едно-пространствено помещение за разполагане на дневната, кухнята и трапезарията. Когато стаята е малка и неправилно проектирана, това може да се окаже доста сложен проблем от гледна точка постигането функционалност и добра визия в интериорния дизайн.

Представя ме Ви проект за интериорен дизайн на апартамент от 60 кв.м. в кв. Драгалевци, гр. София.
Интериорен дизайн на апартамент с малка дневна, обединяваща в себе си зоната за кухня и трапезария, голям г-образен коридор отвеждащ ни в две малки спални и баня с тоалетна.

Проблема с липсата на пространство в зоната на кухнята и трапезарията, решихме с преустройство и усвояване на още един метър от ненужно големия коридор. Така постигнахме 4 линейни метра дължина за интериорния дизайн на кухнята. Постигнахме достатъчно пространство за функционално разпределение на кухнята. Интериорния дизайн на кухнята избрахме в модерни и изчистени форми с финиш от боядисан мдф гланц и естествен фурнир.

Дизайна на кухнята впечатлява с модерната си визия. От двете страни на кухнята разположихме високи шкафове за вграждане на фурни и хладилник, между тях подредихме шкафове за съхранение, шкаф мивка и вградена миялна и плот котлони.

Поради липсата на достатъчно място в интериора на дневната, трябваше да измислим функционален дизайн за трапезария.За трапезарна маса, използвахме дизайнерски конзолен плот със скрито осветление. Поставихме и висящо осветление за акцент в интериорния дизайн на тази зона.

Дизайна на стената с телевизор решихме с облицовка от декоративни тухли и красиви мебели.
Зоната с мекия кът поставихме срещу стената с телевизор, оформихме с малък диван с лежанка, леки преносими кофитейбъли и настолна лампа.

Category:

Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти