Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн-Частен апартамент в Ландмарк хотел

Представяме Ви интериорен проект на прекрасен жилищен апартамент 230.00 кв.м. в Ландмарк Хотел.
Апартамента представлява просторна дневна 70 кв.м. с кухня, трапезария и кабинет, коридор с гардеробна и асансьор за директен достъп, санитарни помещения и две прекрасни спални със самостоятелни бани и гардеробни.

Интериорен дизайн облечен в много функционалност и приятна арт визия. Завършена концепция предаваща неповторим изтънчен характер. Интериорния дизайн на дневната умело съчетава в себе си комфортната зона с мек кът с допълнителна лежанка, зона за трапезария и просторна кухня с остров.
Зоната с мекия кът в интериора на дневната впечатлява със своята функционалност, завършена визия и изчистен стил. Мек и удобен дизайнерски диван, декоративни възглавнички, модерни кофитейбъли, допълнително декоративно настолно осветление, изящна втора лежанка с табуретка в контрастна дамаска оформят този кът, като желано място за отдих, срещи и разговори.

Използването на допълнителна лежанка в интериора на дневната винаги е добро решение.Използвахме и допълнителни кофи тейбъли-маси за повече удобство и комфорт.
Срещу зоната на мекия кът е стената с телевизор която завършихме с декоративна облицовка.
За повече топлина и уют в интериорния дизайн на дневната, винаги, когато е възможно, поставяме декоративна камина.

ЛОКАЦИЯ:

Пловдив

Година:

2013

ПРОЕКТ:

Студио за интериорен дизайн Neda StyLe

Category:

Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти

Tags:

интериорен дизайн, интериорендизайн на апартамент, креативен дизайн