Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн- Модерна функционалност

Интериорен дизайн на апартамент с площ  100 кв.м. в гр. София.

Един проект създаден да отговори на функционалните нужди на младо четири членно семейство. Интериора на дневната включва изящен и функционален кът с мека мебел. Стената зад модерния диван с лежанка е обособена функционална и стилна конфигурация от шкафове за съхранение, умело съчетани с отворени етажерки. Цялата конфигурация плавно се съчетава с креативния дизайн на кухнята. Проекта на бар плот с място за сядане  впечатлява със своята функционалност и стил. Както при всеки  интериорен проект от нас и тук направихме няколко варианта в търсене на най-доброто решение за нашите клиенти. Изящни текстури на дърво в стилен контраст с бяло, антрацит и нюанси на оранжево създават модерното звучене на този интериорен проект. Интериора на трапезарията плавно ни отвежда към  красив коридор и  антре.

Постигнахме много добри резултати в интериорния дизайн на детската стая. Малка, но прекрасна детската стая предназначена за две момичета впечатлява със своята функционалност и визия.

Интериорния дизайн на спалнята с гардеробна отново е решен с изящни текстури  на дърво.

Локация

София

Година

2015

Част

Интериорен дизайн

Category:

Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти

Tags:

интериорен дизайн, модерен дизайн, функционален дизайн