Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Интериорен дизайн на Апартамент Варна

Представяме Ви един проект на апартамент вдъхновен от последните тенденции в интериорния дизайн.

Функционален минимализъм решен в съчетанието на светъл дъб с бяло ,черно и няколко нюанса сиво.

Интериорния дизайн на дневната включва в себе си зона с мек кът, трапезария и кухня. За зоната в мекия кът проектирахме дизайнерски ъглов диван с лежанка в сива дамаска декориран с по-тъмни възглавници, красива холна маса . Стилна ламперия в светъл дъб и черно предава завършен вид в интериора на тази зона. Леката и красива холна маса превръща интериора тук в удобно и желано място за почивка пред телевизора. Винаги, когато можем поставяме стилен акцент в интериорния дизайн на дневната, за този проект избрахме ламперия в модерни форми завършена в светъл дъб и черно .Отсреща разположихме голяма тв-стена представляваща обзавеждане от функционална мебелна конфигурация от затворени шкафове и отворени рафтове. Така създадохме повече място за съхранение и една изчистена и модерна визия на дизайна мебелите за телевизора. Интериорения дизайн на това помещение изискваше и използването на огледала за създаване на дълбочина  и пространство.

Интериора на кухнята проектирахме в Г-образна форма затворена от двете страни с високи шкафове-колони за вграждане на електроуреди, горен ред дълбоки шкафове последвани от горен ред плитки шкафове и работен плот с долен ред шкафове. Материалите повторихме в мдф боя и светъл дъб . Намерихме едно наистина практично решение за зоната за трапезария, пускайки г-образен плот от стената на кухнята за трапезарна маса, добавихме и висящо осветление.

За спалните използвахме същата концепция за цветове и материали за да създаден усещане за пространство в интериорния дизайн на малкия апартамент.

Тапицирано легло в интериора на спалнята. За спалните използвахме същата концепция за цветове и материали, за да създадем усещане за пространство в интериорния дизайн на малкия апартамент. Модерно тапицирано легло с леки нощни масички, декоративна ниша и допълнително осветление, оформиха интериора в зоната за отдих и сън.

Използването на подпрозоречното пространство в спалнята. В дизайна на малката спалня използването на всеки квадратен метър е от значение. Функционално решение за интериорния дизайн на малката спалня е правилното усвояване на пространството под прозорците. В този проект използвахме това място за плот с вградена тоалетка с огледало и допълнителни чекмеджета за съхранение.

Телевизор в спалнята. Поставяното на телевизор в спалнята, за нас не е добро решение, но това вече се превърна в основно задание за проект от клиентите ни. В този проект използвахме изчистен дизайн за стената с телевизор в спалнята, позволяващ скриването на всички кабели.

Колкото повече повтарящи се цветове и материали , толкова повече пространство. Акцента в интериорния дизайн на една спалня е стената зад нея. Тук използвахме акцента на дърво и скрито осветление за повече уют. Таблата на леглото тапицирахме и пуснахме до тавана. В ляво усвоихме цялата стена с гардероб. Срещу спалнята създадохме функционален дизайн за тоалетка и стена с телевизор.

Location:

Варна

Year:

2017

Architect:

Neda Banova

Category:

2017, Modern, Апартамент, Варна, Дизайн на мебели, Интериорен дизайн, Интериорен проект апартаменти

Tags:

интериорендизайн на апартамент