Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.
Title Image

За Нас

Създай бъдещото с интериорен проект от Neda Style!

За Нас

NedaStyle e студио за интериорен дизайн и реализация. Ние можем да изготвим и реализираме цялостна концепция за вашия дом, хотел, заведение, магазин.

Стремим се да предложим цялостна услуга от проектиране, дизайн, консултация и реализация. Спестяваме усилията, проблемите и загубата на време на нашите клиенти в търсене на качеството в така неориентирания пазар на мебели и довършителни материали. Истинското ни преимущество е, че работата ни е хоби, че поддържаме база данни с технически характеристики, разнообразие и цени от всички производители, търговци в мебелния бранш. Ще Ви направим безплатна консултация, относно новите тенденции в интериорния дизайн. Нашият екип се състои от специалисти готови да визуализират всяка една представа в търсена на точната концепция за интериор. Фирмата ни работи върху проекти в цялата страна и чужбина. Крайния резултат от нашата работа е положителната рецензия на клиента. Работата ни върху един интериорен дизайн не свършва, преди да удовлетворим очакванията на нашите клиенти.

Проекти