Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

360 ВИРТУАЛНА

РАЗХОДКА В ИНТЕРИОРА

Разходи се в интериорния проект с услугата ни: Виртуална 360Vr разходка в интериорния дизайн. Разгледай дадения пример с интериорен проект на дневна с кухня и трапезария. Услугата се предлага отделно от стандартен пакет интериорен дизайн.

Виртуална разходка в интериорен проект представящ преустройство на стария хол в красива дневна, с функционален и съвременен дизайн на  кухня и трапезария. Натисни ляв бутон на мишката и се разходи в триизмерното пространство на проекта ни. Допълнителна информация за мебелите и проекта ще прочетеш в отделните пинове.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН: ЕТАПИ В ПРОЕКТИРАНЕТО

Професионалния интериорен дизайн преминава през няколко етапа на проектиране преди да бъде възможен за реализация. Първия цели да намери най-функционалното решение за интериора на помещението,спрямо заданието от клиента. Втория етап в интериорния проект търси най-подходящия стил и избор на цветова концепция за бъдещия дизайн. Третия етап дава отговори как да бъде реализиран интериорния проект спрямо  инвестиционните намерения на клиента.

Гледай краткото видео за етапите на проектиране на интериорния дизайн  дневната от виртуалната разходка или прочети подробно за услугата интериорен дизайн предлагана от Neda Style.

ДИЗАЙН ЕТАПИ