Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Blog

Интериорен дизайн кухня в стария хол

Да превърнеш стария хол  в дневна с трапезария и кухня с модерен и функционален интериорен дизайн е нещо повече от предизвикателство.

Добрите резултати изискват професионален план –проект функционално разпределение.  Разгледайте нашия интериорен проект, интериорен дизайн на “ кухня в стария хол“ тук . Можете да направите и виртуална разходка в интериорния дизайн.

Когато правиш преустройство, тайната за добрите резултати в интериорния дизайн е професионалния проект- търсената съставка 100% функционалност, облечена в правилните материали в хармонично цветово съчетание.

Показания проект е интериорен дизайн на  доста често срещано разпределение на помещение  хол  в старите жилищни сгради. Представлява една правоъгълна стая  с врата в  края на дългата стена. Често тази стая има и тераса-балкон , в нашия случай е била усвоена преди 10 години. Надяваме се с този проект да ви помогнем в преустройството на интериора на стария хол.

Разделете помещението на две части, едната за кухня с трапезария и едната за  зоната с мекия кът- диван и стена с телевизор. Едно креативно решение в интериорния дизайн на кухня с трапезария с малка квадратура, с което никога няма да сбъркате-дизайна  на зоната за трапезария е плот-маса в продължение на бар-плота.

Позиционирайте зоната за дневна с мек кът в най-светлата част на стаята. Използвайте дългата насрещна стена за много място за съхрание в красиви шкафове, като редувайте отворени рафтове с затворени части.