Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Blog

дизайн на кухня Астон Мартин

Аston Martin дебютира с първия си дизайн на кухни

Луксозната марка за спортни автомобили Aston Martin  заедно с италианския производител на мебели  Formitalia – представиха новия си дизайн на кухня  Астон Мартин V888.

В търсене да задоволи и  най-прецизния вкус в безупречност в модерния интериорен дизайн, новия дизайн на кухня V888 е толкова елегантен и съблазнителен, естествено оборудвана с най-висок клас механизми, тук всичко е подвижно-вградено, с дистанционно управление и както винаги всичко е ръчна изработка. Дизайна може да бъде съобразен с избора на клиента за цветове и размери.

Как Ви звучи- Индивидуални кухненско обзавеждане от Aston Martin?

Резултата от колаборацията на автомобилната марка, синоним на лукса и бързите скорости и италианския производител на луксозни мебели е нещо като съчетание на изискана естетика в интериорния дизайн, изработена в най-високо качество на спортен автомобил.

Излишно е да казваме, че прецизния  дизайн на гладките плоскости прекривят най-съвременни технологии в интериорния дизайн на кухни.

Огромния плот на кухненския  остров е от естествен фурнир  Американски орех Canaletto , известен със своята рядкост, изящество на фладера  и много добри технически характеристики в мебелния и интериорен дизайн

лукс кухня

Дизайна на острова е с два плота- горен подвижен плот, изцяло плъзгащ се плот,  играещ и ролята на трапезарна зона, открива втори плот и зоната за приготвяне на храна, решена в Персийски сив мрамор с вградени готварски плотове от Gaggenau серия 400, предлагащи ултра модерни решения, вграден изцяло в плота аспиратор телескопичен екстрактор, излята мивка със сгъваем смесител.

Страниците на шкафовете са завършени  в кожа Cuoio и лакиран мдф мат  в съответствие с цвета на кожата, стъклените витрини са в рамки от масив Canaletto, корпус мдф с елементи от масив.

Удобството и комфорта на дизайна на тази кухня ни препращи към интериора на луксозен автомобил, усещане за Аston Martin , но този път  в интериора на кухнята, превръщайки прозаичните  ежедневни задачи в удоволствие.

интериорен дизайн на кухня

кухня проект

дизайн на кухня Aston Martin

дизайн на кухня

интериор

дизайн aston martin