logo
Интериорен дизайн by Neda Style
Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

info@nedastyle.eu

Mon – Sat 10AM-7PM Sunday closed

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

проект кухни

Технически проект

интериорен проект част технически проек

Избор на материали

интериорен проект

Оферти изработка

интериорен проект

Дизайн на Кухня

by Neda Style

Повече дизайн, повече функционалност. Когато говорим за кухнята едно е сигурно, това е зоната с най-много изисквания от гледна точка на функционалност. Подари си ефективен и съвременен дизайн с професионален проект на кухня от Neda Style.

Кухни по проект

От чертежа до монтажа, с нашата услуга Кухни по роект!

С проект от нас ще получите всичко необходимо за реализирането на мечтаната от Вас стилна и практична кухня. Без значение с каква квадратура разполагаш, какъв стил харесваш, къде се намираш ще изготвим за теб професионален дизайн включващ 3д визуализации, технически проект с всички размери и спецификации за изработка и монтаж, избор на материали и механизми за поръчка. Ще съобразим проекта с Вашите изисквания за функционалност, качество и бюджет!

И това не е всичко!

Всички наши проекти за кухни се изготвят само за четири работни дни. Към проекта ще получите оферти за изпълнение. Вече десет години на пазара работим с едни от най -добрите мебелисти в страната. При поръчка на реализация от предложени от нас фирми ще получите допълнителни отстъпки от цената на кухненското обзавеждане и възстановяване на сумата за проекта. Поръчай твоя дизайн на кухня само сега за:

поръчай

online 3d Проект на Кухня

Както всеки интериорен проект, започваме от функционалното разпределение. Ако работим онлайн Вие ни изпращате груба скица  и снимки   на стаята, в която ще бъде монтирана бъдещото кухненско обзавеждане. Описвате ни вашите изисквания и предпочитания за стил, ако все още не сте избрали стила , визията и функционалността, която търсите, ние ще ви консултираме и изберем най-подходящия дизайн за Вас . Първата стъпка: изготвяме  до три  варианта функционално разпределение за зоната на кухнята, представляващи  2D чертежи с всички размери. На този етап определяме къде ще бъде  разположена мивка, миялна, хладилник, фурни, къде ще обособим място за съхранение  и приготвяне на храната.

3d визуализация на кухня

След като сме готови с  функционалното  разпределение, започваме работа в триизмерното пространство и избор на стил и дизайн , видове и цветове на материалите за кухнята. Изготвяме 3д визуализации на проекта, които ни помагат  да  видим фотореалистично проекта на кухня. Професионалното визуализиране на проекта ни помага най-точно да изберем дизайна на нашата кухня, да си спестим евентуални неприятни изненади във визията на кухнята и да представим нашите изисквания към мебелистите за изработка.

Техничеки Проект на Кухня

За да може да бъде реализиран всеки интериорен проект на кухня са необходими точни размери  и спецификации за изработка и монтаж.  Всички 3d визуализации от Neda Style са проектирани, така че да бъдат възможни за изработка, с реални материали в реални размери. Техническия проект на кухня включва детайлни 2д чертежи  с работни варианти на разпределение, разрези, разгъвки  на кухнята,  с точни размери. Тук се позиционират и всички излази за ЕЛ, ВиК, и ОВК.

Материали и механизми за кухнята

Нашите проекти не са просто красиви картинки. Всички 3d визуализации от Neda Style са проектирани, така че да бъдат възможни за изработка, с реални материали в реални размери. Това е и разликата между нашите услуги и другите на пазара .

След като сме готови с техническата спецификация описваме всички материали, вида на плоскостите за кухненски вратички, корпус, работен плот, гръб ,  с каталожни номера. Избират се всички механизми за чекмеджета, панти за врати , скрито лед осветление, кошници с изтегляне, органайзери, водобранни лайсни, мивки,  уреди и други аксесоари. С този опис на материали  проекта вече е готов за офериране, поръчка, изработка и монтаж.