Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

info@nedastyle.eu

Mon – Sat 10AM-7PM Sunday closed

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

проект кухни

ЧЕРТЕЖИ

интериорен проект част технически проек

Избор на материали

интериорен проект

Оферти и Реализация

проект кухни

Дизайн на Кухня

by Neda Style

Повече дизайн, повече функционалност. Когато говорим за кухнята едно е сигурно, това е зоната с най-много изисквания от гледна точка на функционалност. Подари си ефективен и съвременен дизайн с професионален проект на кухня от Neda Style.

Кухни по проект

От чертежа до монтажа, с нашата услуга Кухни по роект!

С проект от нас ще получите всичко необходимо за реализирането на мечтаната от Вас стилна и практична кухня. Без значение с каква квадратура разполагаш, какъв стил харесваш, къде се намираш ще изготвим за теб професионален дизайн включващ 3д визуализации, технически проект с всички размери и спецификации за изработка и монтаж, избор на материали и механизми за поръчка. Ще съобразим проекта с Вашите изисквания за функционалност, качество и бюджет!

И това не е всичко!

Всички наши проекти за кухни се изготвят само за четири работни дни. Към проекта ще получите оферти за изпълнение. Вече десет години на пазара работим с едни от най -добрите мебелисти в страната. При поръчка на реализация от предложени от нас фирми ще получите допълнителни отстъпки от цената на кухненското обзавеждане и възстановяване на сумата за проекта. Поръчай твоя дизайн на кухня само сега за:

поръчай

online 3d Проект на Кухня

Както всеки интериорен проект, започваме от функционалното разпределение. Ако работим онлайн Вие ни изпращате груба скица  и снимки   на стаята, в която ще бъде монтирана бъдещото кухненско обзавеждане. Описвате ни вашите изисквания и предпочитания за стил, ако все още не сте избрали стила , визията и функционалността, която търсите, ние ще ви консултираме и изберем най-подходящия дизайн за Вас . Първата стъпка: изготвяме  до три  варианта функционално разпределение за зоната на кухнята, представляващи  2D чертежи с всички размери. На този етап определяме къде ще бъде  разположена мивка, миялна, хладилник, фурни, къде ще обособим място за съхранение  и приготвяне на храната.

3d визуализация на кухня

След като сме готови с  функционалното  разпределение, започваме работа в триизмерното пространство и избор на стил и дизайн , видове и цветове на материалите за кухнята. Изготвяме 3д визуализации на проекта, които ни помагат  да  видим фотореалистично проекта на кухня. Професионалното визуализиране на проекта ни помага най-точно да изберем дизайна на нашата кухня, да си спестим евентуални неприятни изненади във визията на кухнята и да представим нашите изисквания към мебелистите за изработка.

Техничеки Проект на Кухня

За да може да бъде реализиран всеки интериорен проект на кухня са необходими точни размери  и спецификации за изработка и монтаж.  Всички 3d визуализации от Neda Style са проектирани, така че да бъдат възможни за изработка, с реални материали в реални размери. Техническия проект на кухня включва детайлни 2д чертежи  с работни варианти на разпределение, разрези, разгъвки  на кухнята,  с точни размери. Тук се позиционират и всички излази за ЕЛ, ВиК, и ОВК.

Материали и механизми за кухнята

Нашите проекти не са просто красиви картинки. Всички 3d визуализации от Neda Style са проектирани, така че да бъдат възможни за изработка, с реални материали в реални размери. Това е и разликата между нашите услуги и другите на пазара .

След като сме готови с техническата спецификация описваме всички материали, вида на плоскостите за кухненски вратички, корпус, работен плот, гръб ,  с каталожни номера. Избират се всички механизми за чекмеджета, панти за врати , скрито лед осветление, кошници с изтегляне, органайзери, водобранни лайсни, мивки,  уреди и други аксесоари. С този опис на материали  проекта вече е готов за офериране, поръчка, изработка и монтаж.