Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

info@nedastyle.eu

Mon – Sat 10AM-7PM Sunday closed

Търсиш качествен професионален интериорен дизайн?

Интериорен дизайн

От проектирането до реализацията на твоя интериорен дизайн

Интериорен проект от студио за дизайн Neda Stylе се изготвя в няколко последователни етапи.  Започваме с архитектурно заснемане на обекта, ако той все още е на етап проект или е в строеж, работим по архитектурните планове.

Правим предварително събеседване и анкета с нашите клиенти, за да разберем техните изисквания и желания за интериора и да очертаем правилно задание за проект.

Процесът преминава в изготвянето на идеен проект включващ функционално разпределение на интериор, 3D фотореалистични визуализации, технически проект- необходимите планове- чертежи за реализацията на интериорния проект, работен проект -избор на материали, количесвени сметки, събиране на оферти и организиране реализация на интериорния дизайн.

интериорен дизайн-услуги

Идеен проект

Етап едно в интериорния дизайн, включващ заснемане, функционални разпределения и 3д визуализации.

Технически проект

Детайлна техническа документация. Всики необходими технически чертежи за реализация на интерния дизайн.

Работен проект

Избор на материали за реализация, събиране на оферти реализация, авторски надзор, организиране цялостен процес на реализация.

01

ИДЕЕН ПРОЕКТ

Функционално разпределение

Всеки един интериорен дизайн започва с функционално разпределение на отделните зони и позиционирането на мебелите в тях. Тази част от проекта цели да ни покаже как най- правилно да  усвоим  пространството. След снемане на всички размери на обекта и предварително събеседване с Вас, се изготвят няколко варианта функционално разпределение. Представя се в 2д чертежи.

p

New Designs

02

ИДЕЕН ПРОЕКТ

3D АРХИТЕКТУРНИ ВИЗУАЛИЗАЦИИ

След избор на функционално разпределения , започваме работа в избор на  стилова концепция , цветове и форми на бъдещия интериорен дизайн. Изготвят се триизмерно фотореалистично визуализиране на проекта. Това e неизменната и основна част от един интериорен проект. Фотореалистичната визуализация дава отговор на въпроса, как би изглеждало всичко в реалните размери и цветове, още преди да сте започнали ремонтни дейности и да сте поръчали обзавеждане.  Представя се с 3д визуализации или, и с виртуална разходка в интериора.

p

New Designs

03

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЕКТ

На този етап се изготвя цялостна техническа документация на проекта необходима за реализирането му. Представлява набор от повече от 40 чертежи-архитектурни планове, включващи, работно разпределение, план Ел. и ВиК, проект подови настилки, проект мебели,  план разгъвки стени, проект софити тавани и осветителни тела и други необходими за реализацията спрямо вида на проекта. Прочети и разгледай какво включва техническия проект на дадения пример интериорен дизайн на дневна с кухня и трапезария.

04

РАБОТЕН ПРОЕКТ

СЪБИРНЕ НА ОФЕРТИ РЕАЛИЗАЦИЯ

След техническия проект започва работа по реализация на проекта, авторски надзор, избор на материали за изпълнение, събиране на оферти. Може да поръчате изпълнението на мебелите и обзавеждане от наши фирми, както и цялостна следене реализация на проекта .

ВИЖ ОЩЕ

Интериорен проект етапи

Идеен проект, технически проект, оферти реализация за интериорния дизайн

Направихме кратко видео /в ляво/, показващо основните етапи в проектирането на интериорния дизайн. Показания пример е част от наш интериорен проект представляващ преустройство на стар апартамент. Илюстрираният е пример само за интериора на дневна с трапезария и кухня. Можеш да направиш виртуална разходка в този интериор от бутона по-долу.

Основните етапи на интериорния дизайн предлаган от нас , включват идеен проект с разпределение, 3д визуализации и/или виртуална разходка, технически проект за изпълнение на дизайна, избор на материали, събиране на оферти реализация и организиране на целия процес ремонт и обзавеждане.

ВИЖ ОЩЕ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Neda Style, мястото, където изкуството се среща с интериорния дизайн!