Интериорен дизайн by Neda Style
Neda Style e студио за интериорен дизайн, проектиране и реализация. Сбъдни мечтата си за стилен и функционален дом с интериорен проект от Neda Style.

Една кухня- шест дизайна

Как може да се промени едно пространство  от интериорния проект, избрания стил на дизайна и цветовото съчетание? Ами може и то много! Представяме ви част-кухня от наш проект за интериорен дизайн на апартамент. Изготвихме за нашия клиент шест проекта в няколко стилови и цветови концепции.

Магията на интериорния дизайн се състои в това, че както може да създава много неочаквана функционалност, така и да превърне едно пространство в друго, да променяйки илюзорно средата само с цветове и избор на стил.

Започнахме с по-модерна визия, целяща да създаде усещане за комфорт с препратка към натурално естественото с така приятния  контраст на земните текстури на  дърво и камък . Тук лекото смесване на стилове, епохи, нагласи, материали и  органични текстура ще даде най-вълнуващите резултати .

проект кухня

дизайн на кухня

В търсене на подходящата визия за нашите клиенти – режисьори и тяхното желание за по светли цветови комбинации в интериора, ни накара да експериментираме в нещо по-еклектично, с по изразено  участие на класиката  в интериорния дизайн, но с една препратка към модерното. В следващите варианти  интериорни проекти, ще видите как под режисурата на стила и цвета коренно променихме пространството и неговия интериорен дизайн. Ако Вие не можете да откриете, кой е подходящия стил за вашия интериорен дизайн, не се колебайте да ни потърсите. 

модерн класик дизайн кухня

Интериорен дизайн на кухня в модерна еклектична нежна класика.

кухня проект

Малко злато и мозайка за разкош.

интериор кухня

Класически похвати в интериорния дизайн за този стил е използването на различни геометрични елементи за дизайна на пода и създаването на килими и картини  от различни текстури на гранитогрес .

кухня по проект

А защо не и нещо хипнотизиращо  и силно акцентиращо, класическото черно-бяло на живо ще предаде  търсения контраст в дизайна за бялата ни кухня.