интериорен дизайн на дневната модулна конфигурация в дневната интериорен дизайн на дневната

Представяме Ви един интериорен проект на апартамент с 134кв.м в затворен комплекс с басейн и невероятна морска панорама.Големи френски прозорци ,изчистени форми, приятна игра на цветове в няколко нюанса на сиво,бежаво кафяво заелено и жълто създадоха концепцията на бъдещия интериорен дизайн.В едно помещение с голяма квадратура и Г-образна фоорма проектирането на функционално разпределение за интериорен дизайн беше не просто лесна задача ,а удоволствие.

интериорен дизайн -трапезария различните цветове в интериорния дизайн меката мебел в интериора на дневната

Лек многофункционален диван с лежанка очертава границите на зоната за дневен тракт . Красиви модулни конфигурации в гланцово покритие, дизайнерски кофитейбъли,ексцентричен шкаф зад дивана,висящи осветителни тела и акцентиращ лампион създадоха един и освободен интериорен дизайн в стил модерн.

кухня итрапезария интериора на дневната в други цветове интериорен дизайн  на дневната

 

трапезария интериорен дизайн на трапезария

Трапезарията и кухнята избрахме в еднакви цветови гами , като акцента тук получихме от декоративни стенни и таванни елементи, които очертаваха в различен цвят отделните зони във функционалното разпределение.

меката мебел в интериора на дневната кухня и трапезария  цветовете в интериора на кухнята и трапезарията

Освитителни тела във формата на топки с различен диаметър окрасяват интериорния дизайн на дневната,трапезарията и кухнята.

интериорен дизайн в кафяво и златисто дневната в кафяво и златисто интериора на дневната в кафяво и златисто

Разиграхме няколко варианта в цветови комбинации. Правилните форми и доброто функционално разпределние подариха на интериорния проект модерен и приятен завършен вид във всички цветови комбинации.

интериорен дизайн на кабинет интериорен проект на кабинет работен кабинет

Цветовете сиво,бежово-кафявата гама пренесохме в интериора на работния кабинет,който,въпреки малката си квадратура успя да изпълни изискванията на бъдещите обитатели,а именно работен кът с възможност да приюти някой гост.

работен кабинет и място за гости детска стая детска стая

В стаята за по-младите обитатели избрахме да включим жълто и синьо към сиво- бежовата гама за да предадем младежки дух ,като направихме няколко варианта на функционалноо разпределение в търсене на най-доброто решение за бъдещия интериорен дизайн.

интериора на детската с друг вариант на функционално разпределение детска2 интериорен дизайн на спалнята

Малката квадратура тук трябваше да побере, място за работен кът, две легла, шкафове , гардероби за дрехи и вещи и разбира се възможност за гледане на филми.

спалня спалня спалня

За интерира на спалнята избрахме модел на легло от Хюлста , като цветовете избрахме да са в бежовата гама комбинирани с дървесен фурнир за ламперия на стената с леглото и малкия прозорец .Спалнята разположихме срещо френски прозорец с морска панорама.

интериора в спалнята в други цветове интериорен дизайн на баня баня

Общата баня направихме в сиво и жълто , като краен резултат получихме интериорен дизайн даряващ обитателите си със свежест.

баня коридор коридор

Банята към стаята на домаките проектирахме в цветове прилиливащи с тези в спалнята, бежово с акцент на слива.Интериорния дизайн на коридора създадохме отново в сиво-бежовата гама , използваната декорация в градените осветителни тела на тавана от барисол и красивите картини предадоха стилна завършености търсената уникалност.

коридор интериорен дизайн на родителската баня функционално разпределение