интериорен проект на дневна меката мебел в интериора на дневната интериорен проект на кухня

Задачата на този интериорен проект бе да преустрои стара къща от 80-те в уютен дом,носещ характерните изисквания в своя интериор за бъдещите си обитатели . За бъдещия интериорен дизайн имахме тежката задача да съчетаем старата вътрешна архитектура с нови идеи,като част от преустройството бе започнало на по-ранен етап, преди нашите клиенти да се свържат с нас.

кухня меката мебел в интериорения дизайн интериорен проект на кухнята

В едно помещение създадохме интериорен дизайн, в който си взаимодействат панаромна трапезария, ,малък работен кът,преграден с изящна декоративна етажерка,мека мебел от два дивана обкръжавана от модерни и красиви кофи тейбъли , кухня в актуални форми и все пак напомняща за миналото със завършек от дървесен фурнир.

етажерка в интериора на дневната дневна интериора в други цветове

Завършен вид в пространството формиращо интериора на дневния кът, постигнахме в изграждането на стена с етажерки и тв. Без съмнения един от най-запомнящите си акценти в този интериорен дизайн, бе съчетанието на облицованите в камък стари трегири, очертаващи трапезарията, лакираната спираловидна етажерка , отделяща работния кът, модерния лампион надвиснал над двата дивана , които превличат в най-красивото кътче на дневната.

други цветове в интериорния дизайн на кухнята интериорен проект за спалнята спалня

Експериметирахме в няколко цвята ,за да изберем най-доброто решение за реализация на бъдещия интериорен дизайн,както в дневния тракт ,така и в осаналите стаи.За спалнята избрахме акцентираща стена, до която да си взаимодейства една класическа концепцция от лего ,нощни шкафове и нощно осветление.Леглото ,трябваше да е в кожена тъпецирия ,което предаде съвсем различен завършек на интериора.

интериорен проект за спалнята спалнята в други цветове интериорен дизайн за тинейджър

Огледалните елементи на гардероба в интериорния дизайн на спалнята ,създадоха илюзията за по-голямо пространство.Стаята за по-младия обитател избрахме да е в така обичаните цветове сиво и жълто.

Банята искахме да направим с интериорен дизайн в античен стил, но клиентите ни разообедиха след като ни споделехи ,че винаги са си мечтали да имат баня в черно ,червено и бяло.